Lenkijos pasieniečiams lietuvis pakišo suklastotą vairuotojo pažymėjimą

Priremtas prie sienos dėl klastotės, kurią pakišo Lenkijos pasieniečiams, jaunas lietuvis pripažino kaltę ir nesiginčijo dėl jam skirtos 3 mėnesių laisvės atėmimo baismės, kuri buvo atidėta 2 metams.

 Lenkijos pasieniečiams lietuvis pakišo suklastotą vairuotojo pažymėjimą.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
 Lenkijos pasieniečiams lietuvis pakišo suklastotą vairuotojo pažymėjimą.<br> Lenkijos pasieniečių/strazgraniczna.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2020, 10:01 AM, atnaujinta Feb 20, 2020, 10:31 AM

Kaip pranešė Lenkijos pasieniečiai, 24-erių metų lietuvis per patikrinimą pareigūnams pakišo suklastotą vairuotojo pažymėjimą.

Lenkai nepraneša, kada tiksliai tai įvyko, tačiau pažymi, kad priremtas prie sienos lietuvis pripažino kaltę. Jam skirta 3 mėnesių laisvės atėmimo bausmė, ją atidedant 2 metams.

Sulaikytajam taip pat skirta bauda už automobilio vairavima neturint tam teisės.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Lenkijos pasieniečiai taip pat užsiminė, kad klastotė galėj būti demaskuota patikrinus ne tik lenkiškas duomenų bazes.

„Modernaus interneto tinklo dėka ir prieigos prie daugelio, ne tik lenkiškų, duomenų bazių, dokumentų patikra trunka akimirksniu. Rizikuoti naudotis klastotėmis tiesiog neapsimoka“, - skelbia lenkų pasieniečiai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.