Girtą prie vairo sėdusį ir nuo policijos bėgusį jaunuolį padėjo sugauti policijos studentas

Vilniaus apskrities policija pranešė apie būsimą pareigūną, sėkmingai sulaikiusį nusikaltusį bėglį.

Būsimas policijos pareigūnas įvykio metu vyko su draugu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Būsimas policijos pareigūnas įvykio metu vyko su draugu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2020, 2:52 PM

Vasario 22 dieną, apie 23 val. 5 min., gavę pranešimą, kad automobilis nulaužė užkardą Ukmergėje, prie Technologijų ir verslo mokyklos, policijos patrulių ekipažas nuskubėjo į įvykio vietą. Deja, kaltininkas jau buvo pasišalinęs. Pabendravę su sargu ir išsiaiškinę daugiau detalių, patruliai tarnybiniu automobiliu išvyko į policijos komisariatą peržiūrėti miestą filmuojančių vaizdo kamerų bei pabandyti nustatyti automobilį.

Netoli policijos įstaigos, Vytauto gatvėje, pareigūnai pamatė važiuojantį automobilį, kuris buvo panašus į apibūdintąjį. Tad važiavo jo link, ketindami sustabdyti, tačiau vairuotojas padidino greitį ir spruko. Vytauto gatvėje prie 96 namo automobilį vairavęs jaunuolis sustojo, ir iššokęs iš automobilio kartu su dar dviem keleiviais ėmė bėgti kiemais.

Bėglį nusivijo patrulis, kuris netrukus sulaukė pagalbos. Pro šalį važiavęs automobilio vairuotojas užkirto kelią bėgliui ir padėjo sulaikyti pažeidėją. Paaiškėjo, kad taip greitai į situaciją sureagavo būsimasis policijos pareigūnas – Lietuvos policijos mokyklos studentas Paulius Garbatavičius, kuris kaip tik važiavo su savo draugu.

Pasprukti nuo pareigūnų automobiliu „Citroen C8“ ketino devyniolikmetis, kuriam buvo nustatyta 1,78 promilės girtumas. Jaunasis vairuotojas buvo sukėlęs ir eismo įvykį prie Technologijų ir verslo mokyklos.

Ukmergės r. policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.