Iš Danijos už nusikaltimus išsisiųstas biržietis reikalų su teisėsauga turi ir Lietuvoje

Vilniaus oro uoste pasieniečiams įkliuvo iš Danijos už ten padarytus pažeidimus išsiųstas biržietis. Paaiškėjo, kad nemalonumų su teisėsauga vyras turi ir Lietuvoje.

Lėktuve paaiškėjo, kad vyras ieškomas ir Lietuvoje.<br>VSAT nuotr.
Lėktuve paaiškėjo, kad vyras ieškomas ir Lietuvoje.<br>VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-05 11:57

Trečiadienį Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai gavo žinių, jog iš Kopenhagos atskrendančiame lėktuve yra grąžinamas asmuo. Orlaivio įgula, kaip įprasta tokiais atvejais, VSAT pareigūnams perdavė voką. Jame buvo iš Danijos už ten padarytus pažeidimus išsiųsto 28 metų Biržų rajono gyventojo dokumentai.

Netrukus nustatyta, kad šis keleivis nemalonumų su teisėsauga turi ir Lietuvoje. Nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paiešką nuo praėjusių metų lapkričio buvo paskelbęs Biržų rajono policijos komisariatas. Apie ieškomojo sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui ir netrukus vyrą perdavė atvykusiam Vilniaus policijos konvojui.

Šiemet Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai iš viso sulaikė 432 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo teisėsaugos institucijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.