Viena alkoholiu prekiaujanti įmonė Vilniaus policijai nusibodo – surašyti protokolai

Vilniaus apskrities policija praneša, kasdien sulaukianti pranešimų dėl galimų karantino režimo ir saviizoliacijos pažeidimų. Tik paskelbus karantiną, policijos pareigūnai pažeidėjus įspėdavo ir primindavo jų pareigas ir atsakomybę, o baudas skirdavo Nacionalinis visuomenės sveikatos centras. Nuo balandžio 3 d. teisę surašyti nusižengimų protokolus įgijo ir policijos pareigūnai.

 Viena alkoholiu prekiaujanti įmonė Vilniaus policijai nusibodo – surašyti protokolai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Viena alkoholiu prekiaujanti įmonė Vilniaus policijai nusibodo – surašyti protokolai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2020, 3:37 PM, atnaujinta Apr 6, 2020, 3:43 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, nuo kovo 16 d., karantino pradžios, dėl vienos įmonės veiklos pažeidimų gauta 10 pranešimų. Nors šiai įmonei jau ne kartą buvo taikytinos ekonominės sankcijos už Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimus, sostinės S.Stanevičiaus g. įsikūręs įmonės baras, kurio veikla – mažmeninė prekyba alkoholiniais gėrimais, „sėkmingai“ vykdo prekybą alkoholiniais gėrimais išsinešimui, nesilaikant Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimo „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“ režimo.

Balandžio 5 d. Vilniaus miesto šeštojo policijos komisariato pareigūnai, vykdydami tikslines policines priemones, surašė du administracinių nusižengimo protokolus – dėl viešojo maitinimo vietose įsigytų alkoholinių gėrimų išsinešimo iš viešojo maitinimo vietų Alkoholio kontrolės įstatyme draudžiamu laiku, mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimasi tvarkos ar kitų alkoholinių gėrimų pardavimo, laikymo ir gabenimo reikalavimų pažeidimo bei pradėjo administracinio nusižengimo teiseną šiai įmonei dėl Visuomenės sveikatos srities Europos Sąjungos reglamentų ar sprendimų, higienos norminių aktų ar kitų visuomenės sveikatos srities teisės aktų, Lietuvos Respublikos žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pažeidimų.

Tačiau, kuo konkrečiai nusižengė įmonė, policija nepraneša.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.