Vilniaus autobuse girtas chuliganas sudaužė keleivės telefoną ir bandė nuplėšti veido kaukę

Vilniaus policija tiria incidentą miesto autobuse - girtas keleivis iškeikė vairuotoją ir keleivę, bei sudaužė pastarosios telefoną.

Vilniaus policija tiria incidentą mietso autobuse – girtas keleivis iškeikė vairuotoją ir keleivę, bei sudaužė pastarosios telefoną.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Vilniaus policija tiria incidentą mietso autobuse – girtas keleivis iškeikė vairuotoją ir keleivę, bei sudaužė pastarosios telefoną.<br>V.Skaraičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2020, 9:35 AM, atnaujinta Apr 15, 2020, 11:03 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, balandžio 14 d. apie 19 val. 41 min. Vilniuje, Šeimyniškių g., miesto maršrutiniame autobuse, neblaivus keleivis keikėsi ir įžeidinėjo autobuso vairuotoją (gimusi 1980 m.) ir keleivę (gimusi 1970 m.).

Kai keleivė pabandė sudrausminti chuliganą ir pradėjo filmuoti jo veiksmus, vyras atėmė mobiliojo ryšio telefoną ir jį sudaužė, taip pat bandė nuplėšti apsauginę veido kaukę.

Girtas įtariamasis (gim. 1967 m.) pristatytas į policijos komisariatą.

Kaip lrytas.lt pavyko sužinoti Vilniaus policijoje, incidentas įvyko 33-io maršruto autobuse, stotelėje ties buvusiu „Žalgirio“ stadionu. Vėliau nukentėjusi keleivė policijos pareigūnams pasakojo, kad įsisiautėjęs nepažįstamas vyras jos telefoną trenkė į žemę ir išspyrė iš autobuso, sudavė per veidą.

Autobuso vairuotoja pareigūnams patvirtino mačiusi incidentą. Ji taip pat sakė, kad viską užfiksavo autobuse sumontuotos vaizdo kameros.

Chuliganas policijoje buvo apklaustas ir prieš vidurnaktį paleistas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.