BMW su vilniečių įgula į Palangą tiesiog įskrido

„Į kurortą atskrido ir BMW su vilniečių įgula. Pusę penkių ryto policijos pareigūnai pamatė automobilį BMW, skrendanį 1,5 m virš žemės paviršius“, – apie tai šįryt pranešė socialiniuose tinkluose „Reidas TV“.

Palangą lekiantis automobilis buvo sustabdytas. Vairuotojas buvo girtas ir neturėjo atitinkamo pažymėjimo.<br>„Reidas TV“ nuotr.
Palangą lekiantis automobilis buvo sustabdytas. Vairuotojas buvo girtas ir neturėjo atitinkamo pažymėjimo.<br>„Reidas TV“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Vakarinė Palanga“

Apr 19, 2020, 3:47 PM

Į Palangą lekiantis automobilis buvo sustabdytas. Vairuotojas buvo girtas ir neturėjo atitinkamo pažymėjimo.

„Pilotui nustatytas lengvas girtumo laipsnis (1,29 prom.). Jis avėjo vienu batu ir tapke. Matyt, kad gazą būtų patogiau spaustį“, – rašo“Reidas TV“.

BMW savininkas girtas sėdėjo keleivio vietoje, kiti ekipažo nariai buvo girti ir, anot pranešimo autoriaus, prisivalgę čipsų.

Išlaipinti iš automobilio, teiravosi kur geležinkelio stotis, nes nori pas mamas grįžti.

„Reidas TV“ prierašas. Geležinkelio stotis yra Kretingoje. Antra, dabar karantinas, nėra ko girtiems į Palangą važiuoti. Trečia, laikykis saugaus greičio ir rodyk posūkius, gal būtų nesustabdę“, – pranešime nurorodo jo autoriai.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.