Kaune sulaikyti du vyrai, įtariami dviračių vagyste

Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai trečiadienio rytą sulaikė du vyrus, kurie įtariami antradienį senamiestyje pavogę du dviračius. Policija ne tik sulaikė įtariamuosius, bet rado ir abu dviračius, kurie grįš pas teisėtus savininkus.

Kaune sulaikyti du vyrai, įtariami dviračių vagyste.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Kaune sulaikyti du vyrai, įtariami dviračių vagyste.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-20 16:56, atnaujinta 2020-05-20 17:00

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, gegužės 19 d. apie 18 val. 35 min. pareigūnai sulaukė pranešimo, kad Kaune esančioje Vilniaus gatvėje, buvo pastebėta, jog dingo laiptinėje buvo du kalnų dviračiai, kurių vertė siekia 1 300 eurų.

Nepraėjus nei 24 valandoms buvo ne tik nustatyti, bet ir sulaikyti įtariamieji. Gegužės 20 d. apie 9 val. 50 min. Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai sulaikė du kauniečius, gimusius 1987 m. ir 1988 m., kuriems pareiškė įtarimus dėl vagystės. Atliekant procesinius tyrimo veiksmus pareigūnams pavyko rasti ir abu vogtus dviračius.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.