Tiriant automobilio vagystę, policija sulaikė tris kauniečius

Kauno kriminalistai, tiriantys nusikaltimus nuosavybei, antradienį paryčiais sulaikė tris kauniečius, įtariamus automobilio vagyste. Manoma, kad vyrai gali būti įvykdę ir daugiau panašių nusikalstamų veikų.

Sulaikyti trys kauniečiai.<br>Vaizdo įrašo stop kadras
Sulaikyti trys kauniečiai.<br>Vaizdo įrašo stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-05-20 10:51, atnaujinta 2020-05-20 10:52

Balandžio 2 d. apie 6.45 val. Kauno rajone esančiuose Užliedžiuose, buvo pastebėta, jog pavogtas automobilis „VW Golf“, taip padarant 1300 eurų žalą. Nedelsiant į pranešimą sureagavę pareigūnai pradėjo aiškintis tiek automobilio, tiek ir įtariamųjų paiešką.

Ikiteisminio tyrimo metu, atlikus eilę procesinių veiksmų, Kauno apskr. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnams pavyko nustatyti įtariamuosius, kurie gegužės 19 d. buvo sulaikyti. Trims kauniečiams, gimusiems 1998 m., 1994 m. ir 1998 m., pareikšti įtarimai dėl vagystės. Pareigūnai aiškinasi, ar šie vyrai nėra anksčiau įvykdę tokių ar panašių nusikaltimų, kadangi kratų metu buvo rasta įvairių automobilių dalių.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., už vagystę gresia baudžiamoji atsakomybė: bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.