Dėl smurto artimoje aplinkoje Šiaulių apskrities policija susidomėjo trimis moterimis

Dvi moterys Joniškyje ir viena Radviliškyje šeštadienį patraukė policijos dėmesį dėl to, kad smurtavo artimoje aplinkoje.

Dėl smurto artimoje aplinkoje Šiaulių apskrities policija susidomėjo trimis moterimis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Dėl smurto artimoje aplinkoje Šiaulių apskrities policija susidomėjo trimis moterimis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2020, 10:20 AM, atnaujinta May 24, 2020, 10:32 AM

Kaip pranešė Šiaulių apskrities VPK, gegužės 23 d. apie 19 val. 20 min. Joniškyje, V.Kudirkos g., namuose girta (2,91 pom.) moteris (gimusi 1985 m.) peiliu sužalojo koją girtam (2,66 prom.) sugyventiniui (gim. 1986 m.).

Nukentėjęs vyras dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė. Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras.

Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Tą pačią dieną apie 18 val. 45 min. irgi Joniškyje, Šiaulių Senojoje g., blaivi moteris (gimusi 1965 m.) sumušė blaivų sutuoktinį (gim. 1966 m.).

Nukentėjusysis dėl sukelto fizinio skausmo į gydymo įstaigas nesikreipė, apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras.

Moteris iškviesta į policijos įstaigą.

Taip pat šeštadienį, tik kiek anksčiau, apie 10 val. Radviliškyje, Dariaus ir Girėno g. daugiabučio gyvenamojo namo laiptinėje, įvykus žodiniam konfliktui, girta (1,45 prom.) moteris (gimusi 1971 m.), rankomis pastūmė girtą (3,41 prom.) žentą (gim. 1993 m.).

Vyras laiptais iš antrojo aukšto nukrito į pirmąjį, jam buvo sukeltas fizinis skausmas. Nukentėjusysis dėl nustatyto nugaros sumušimo, nepasibaigus gydytojų apžiūrai, iš Radviliškio ligoninės pasišalino.

Apie įvykį informuotas specializuotos pagalbos centras ir Valstybės vaiko teisių ir įvaikinimo tarnybos Šiaulių apskrities Vaiko teisų apsaugos skyrius.

Įtariamoji nesulaikyta, neapklausta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.