Pareigūnai sučiupo po visą Lietuvą besiblaškiusius brangaus alkoholio vagis

Viename Jurbarko prekybos centre pirmadienį prieš pietus apsaugininkas pastebėjo, kaip trys vyrai į kuprines kraunasi alkoholio butelius, ir ėmė akyliau juos stebėti.

Jurbarke ir kitų šalies miestų prekybos centruose ne kartą alkoholį vogusius vyrus sulaikė Tauragės policijos pareigūnai.<br>L. Juodzevičienės asociatyvi nuotr.
Jurbarke ir kitų šalies miestų prekybos centruose ne kartą alkoholį vogusius vyrus sulaikė Tauragės policijos pareigūnai.<br>L. Juodzevičienės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2020, 11:19 AM

Trijulė nepasuko kasų link, prie lauko durų patraukė pro kitą skyrių.

Apsaugininkas, ketindamas sulaikyti vagišius, bandė užblokuoti išėjimo duris, tačiau kaip tik tuo metu pro jas ėjo moteris. Trijulė pasinaudojo proga ir mikliai spruko į lauką.

Apie alkoholį pavogusius vyrus buvo pranešta policijos pareigūnams.

Vagišiai buvo sučiupti Tauragėje, esančioje per 40 kilometrų nuo Jurbarko.

Septynis alkoholio butelius pavogę vyrai buvo blaivūs.

Paaiškėjo, jog Jurbarke vagiliavo 32, 38 ir 41 metų du Utenos ir vienas Garliavos (Kauno raj.) gyventojai.

Prieš kurį laiką jie tame pačiame Jurbarko prekybos centre pavogė alkoholio už 400 eurų ir sugebėjo pasprukti su grobiu. Tąsyk buvo peržiūrėti vaizdo kamerų įrašai, nustatyta, kokiu ir kam priklausančiu automobiliu važinėja vagišiai.

Pirmadienį ilgapirščių judėjimo kryptis buvo išsiaiškinta irgi pagal kamerų užfiksuotus vaizdus. Jurbarko pareigūnai apie įtariamųjų automobilį pranešė kaimyninio Tauragės rajono kolegoms, ir pastarieji sustabdė juos.

Policijos duomenimis, ši trijulė važinėjo po visą Lietuvą ir iš prekybos centrų vogė tik brangų alkoholį. Į parduotuvę vagišiai eidavo dviese, o trečiasis jų laukdavo prie automobilio vairo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.