Vagys paspruko, o nukentėjusiems išmatavo girtumą

Penktadienio naktį Marijampolėje įvykdyta vagystė baigėsi kiek neįprastai. Sandėlio bei buto duris išlaužę vagys paspruko, o patalpų šeimininkams teko pūsti į alkoholio tikrintuvą.

 Vagys išlaužė laiptinės, sandėlio ir buto duris. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotr. 
 Vagys išlaužė laiptinės, sandėlio ir buto duris. <br> M.Patašiaus asociatyvi nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2020, 11:28 AM

Neramumai Marijampolėje, R.Juknevičiaus gatvėje esančiame daugiabutyje prasidėjo 00 val. 52 min. Policijai pranešta, jog nenustatyti asmenys, išlaužė namo laiptinės trečio aukšto durų spyną ir pateko į bendro naudojimo koridorių.

Po to jie išlaužė bendro naudojimo virtuvės durų pakabinamą spyną ir, patekę į vidų, išlaužė vienam butui priklausančio sandėliuko duris, bet iš jo nieko nepaėmė.

Sulaužę buto duris ir patekę į jo vidų, įsilaužėliai pavogė 1000 Lenkijos zlotų ir 1000 eurų bei tris butelius alkoholinių gėrimų, kurių vertė – 7,47 euro. Kiti nuostoliai tikslinami.

Pareigūnai išsiaiškino, jog butas ir sandėliukas priklauso 54 metų moteriai, kuriai po įvykio nustatytas 0,66 promilės girtumas ir kartu gyvenančiam 51 vyrui, kuriam nustatyta 1,01 promilės girtumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?