Vilkiko vairuotojas uzbekas turėjo suklastotą dokumentą

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė vilkiką vairavusį uzbeką, kuris turėjo, įtariama, suklastotą savo šalies vairuotojo pažymėjimą.

 Vilkiko vairuotojas uzbekas turėjo suklastotą dokumentą.<br> VSAT nuotr.
 Vilkiko vairuotojas uzbekas turėjo suklastotą dokumentą.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 17, 2020, 1:33 PM, atnaujinta Jul 17, 2020, 1:35 PM

Kaip pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos pasienio užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinti sustabdė iš Lenkijos ką tik įvažiavusį vilkiką MAN lenkiškais numeriais be puspriekabės.

Jį vairavo 24-erių Uzbekistano pilietis. Be kitų dokumentų, jis pateikė ir savo šalyje išduotą vairuotojo pažymėjimą. Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad šis dokumentas, įtariama, yra suklastotas.

Uzbekas buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. VSAT Varėnos pasienio rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų.

Vilkiką Kalvarijos pasieniečiai perdavė kartu su sulaikytuoju važiavusiam jo tautiečiui, kuris turėjo visus reikiamus tvarkingus dokumentus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.