Vilniaus oro uoste įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai

Sostinės oro uoste pasieniečiams įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai, Vilniaus ir Kauno gyventojai.

 Vilniaus oro uoste įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai.<br> VSAT nuotr.
 Vilniaus oro uoste įkliuvo du teisingumo vengę lietuviai.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2020, 11:00 AM, atnaujinta Aug 13, 2020, 11:03 AM

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, trečiadienį Vilniaus oro uoste VSAT pareigūnai sulaikė reisu iš Anglijos sostinės Londono atskridusį vyrą.

Dokumentų patikros metu pasieniečiai nustatė, kad Vilniuje gyvenančio 27-erių vyro paiešką prieš pusantrų metų paskelbė sostinės policija. Vilnietis yra įtariamas nusikaltimo padarymu.

Pasieniečiai keleivį sulaikė ir atvesdino į užkardos patalpas. Vyras perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Tą pačią dieną popiet Vilniaus oro uoste dirbę pasieniečiai patikrino reisu iš Kasablankos per Paryžių ir Amsterdamą atvykusių keleivių dokumentus.

Kontrolės metu išsiaiškinta, kad vienas keleivis, 34 metų Kauno gyventojas, turi nemalonumų su teisėsauga. Nusikaltimo padarymu įtariamo vyro paiešką Kauno policija paskelbė vos prieš mėnesį.

Apie ieškomojo sulaikymą pasieniečiai pranešė paieškos iniciatoriui ir netrukus kaunietį perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams.

2020 m. VSAT pareigūnams įkliuvo 1225 asmenys, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos bei užsienio teisėsaugos institucijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.