Kai alkoholis galvą susuka: vilkiko vairuotojas Kalvarijos policininkams pasiūlė 20 tūkst. eurų kyšį

Kitaip, kaip kvailyste to pavadinti negalima – Kalvarijos policija sulaikė ir uždarė į areštinę vyrą, kuris girtas vairavo vilkiką, o sustabdytas pareigūnams pasiūlė 20 tūkst. eurų kyšį. Kyšis pareigūnams pasiūlytas ir Kėdainių r. Tiesa, kuklesnis – vos 20 eurų. Bet ir tiek užteko, kad jį davęs vyras nakvotų areštinėje.

Girtas vilkiko vairuotojas Kalvarijos policininkams pasiūlė 20 tūkst. eurų kyšį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas vilkiko vairuotojas Kalvarijos policininkams pasiūlė 20 tūkst. eurų kyšį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 25, 2020, 9:19 AM, atnaujinta Nov 25, 2020, 9:31 AM

Alkoholis visiškai susuko galvą vienam vilkiko vairuotojui, sustabdytam Kalvarijos savivaldybėje. Kaip pranešė Policijos departamentas, lapkričio 24 d. apie 6 val. Kalvarijos savivaldybėje, kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 88-ame km, vyras (gim. 1971 m.), siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už tai, kad vairavo krovininį automobilį girtas (1,87 prom.), Marijampolės apskrities VPK Kalvarijos PK pareigūnams siūlė 20 000 eurų kyšį.

Sunku patikėti, kad siūlymas buvo rimtas. Taip pat nežinia ar vyras tokius pinigus turi ir ar tikrai jais ruošėsi išsipirkti. Pareigūnai į tai nesigilino ir vien dėl to, kad jis pasiūlė kyšį, vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kyšis pasiūlytas, o vėliau ir duotas ir Kėdainių pareigūnams. Lapkričio 24 d. apie 15 val. 10 min. Kėdainių r., Aristavos kaime, vyras (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį naudojosi mobiliojo ryšio telefonu, Kauno apskrities VPK pareigūnui davė 20 eurų kyšį.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.