Elektrėnų policija į teismą siunčia narkotikų platintoją

Elektrėnų policija baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu ir baudžiamąją bylą perdavė į teismą.

 Elektrėnų policija į teismą siunčia narkotikų platintoją.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Elektrėnų policija į teismą siunčia narkotikų platintoją.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2020, 1:43 PM, atnaujinta Dec 16, 2020, 1:45 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, ikiteisminis tyrimas pradėtas š.m. sausio 14 d., kai Elektrėnų policija gavo informacijos, kad Elektrėnų savivaldybės gyventojas platina narkotines medžiagas.

Atlikus slaptus veiksmus, gegužę Kietaviškių seniūnijoje, Naujųjų Kietaviškių kaime, Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, pas kurį rasta ir paimta narkotinės medžiagos – 1,408 g kanapių (antžeminės dalys). Jas, susuktas į folijos lankstinuką, vyras slėpė apatinėse kelnaitėse.

Tą pačią dieną Elektrėnų policijos pareigūnai atliko kratą sulaikyto įtariamojo namuose. Namo palėpėje, ant stalo, buvo rasta ir paimta narkotinės medžiagos – 78,18 g kanapių (antžeminės dalys), permatomas plastikinis maišelis, kuriame buvo 27,70 g kanapių (antžeminės dalys).

Narkotinių medžiagų rasta ir kambaryje – spintelės stalčiuje rastas popieriaus lankstinukas su kanapėmis, jų masė – 0,730 g, taip pat smulkintuvas su 0,102 g kanapių.

Vyrui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.