„Pas Lizą“ išėjęs ir dingęs kalinys sulaikytas Tauragėje

Kalėjimų departamentas prie Teisingumo ministerijos informuoja, kad paskelbus paiešką buvo surastas ir sulaikytas į Pravieniškių pataisos namų atvirąją koloniją 2021 m. vasario 26 dieną  negrįžęs nuteistasis Tomas Zaleckis (gim. 1988 m.).

 „Pas Lizą“ išėjęs ir dingęs kalinys sulaikytas Tauragėje.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
 „Pas Lizą“ išėjęs ir dingęs kalinys sulaikytas Tauragėje.<br> Kalėjimų departamento nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 28, 2021, 8:58 AM, atnaujinta Feb 28, 2021, 9:02 AM

Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, T.Zaleckis buvo kalinys-18446426/"="">kalinys-18446426/"" target="_blank">išleistas apsipirkti į Pravieniškių miestelio parduotuvę „Pas Lizą“. Asmenys, atliekantys bausmę atvirojoje kolonijoje, pagal įstatymus turi teisę su leidimu išeiti apsipirkti arba lankytis pas medikus.

Negrįžusio nuteistojo visą parą intensyviai ieškojo Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai. Jie sulaikė ieškomąjį viename Tauragės miesto butų ir grąžino į Pravieniškių pataisos namus.

„Tomas Zaleckis kėlė riziką, kadangi praeityje teistas už smurtinius nusikaltimus. Dabar bausmę Pravieniškių pataisos namų atvirojoje kolonijoje atliko už vagystę“, – rašoma Kalėjimų departamento pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.