Kauno r. po nakties atsirado „CityBee“ automobilis be ratų Išvakarėse patyrė avariją

Kauno pareigūnai aiškinasi, kas nutiko bendrovės „CityBee“ automobiliui, kuris penktadienio rytą buvo aptiktas be ratų stovintis vieno kaimo pakraštyje Kauno rajone.

 Kauno r. po nakties atsirado „CityBee“ automobilis be ratų.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Sandros V. nuotr.
 Kauno r. po nakties atsirado „CityBee“ automobilis be ratų.<br> Facebook/Kur stovi policija Kaune/Sandros V. nuotr.
 Kauno r. po nakties atsirado „CityBee“ automobilis be ratų.<br> Facebook/Transporteris. Automobiliai iš Amerikos nuotr.
 Kauno r. po nakties atsirado „CityBee“ automobilis be ratų.<br> Facebook/Transporteris. Automobiliai iš Amerikos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 12, 2021, 9:58 AM, atnaujinta Mar 12, 2021, 1:10 PM

Pirmieji apie keistai stovintį trumpalaikės nuomos bendrovės „CityBee“ automobilį pranešė socialinio tinklo „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ vartotojai. Su prierašu „Miklios rankelės pasidarbavo“, jie paviešino nuotrauką, kurioje matyti be visų ratų stovintis „CityBee“ automobilis.

Automobilio be ratų nuotraukų atsirado ir kitose grupėse bei asmeninėse paskyrose. 

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė lrytas.lt informavo, kad Kauno r. numestą automobilį „Volkswagen“ penktadienio rytą aptiko pravažiuojantys žmonės. Apie 7 val. 25 min. pareigūnams buvo pranešta, kad Ringaudų seniūnijoje, Miriniškių kaimo pakraštyje stovi aplaupytas „CityBee“ automobilis.

Į įvykio vietą išvykę policijos pareigūnai pradėjo įvykio aplinkybių patikslinimą. 

Automobilis kelkraštyje buvo paliktas po avarijos

Kaip lrytas.lt teigė bendrovės „CityBee“ verslo operacijų vadovas Svajūnas Aliukonis, automobilis ketvirtadienį vakare pateko į eismo įvykį, po kurio nebegalėjo būti eksploatuojamas. Todėl buvo iškviestas specialusis techninės pagalbos transportas.

„Deja, techninė pagalba šį kartą atvykti prie apgadinto automobilio galėjo tik ryte. Per naktį prie automobilio, panašu, pasidarbavo vagys, tad jis liko be ratų“, – rašoma bendrovės atsakyme lrytas.lt.

Pasak, S.Aliukonio, bendrovė dėl šio įvykio jau kreipėsi į policiją. Konkrečių žalos įvertinimo skaičių įmonės atstovai sako kol kas neturintys.

„Seniau, kai „CityBee“ paslauga buvo visiems didelė naujiena, susidurdavome su labai daug įvairių neteisėtų, nusikalstamų mėginimų, bet laikui bėgant didžioji dauguma visuomenės suprato, kad jei automobilis yra skirtas bendram naudojimui, tai dar nereiškia, kad galima su juo daryti ką nori. Dabar vis dar retkarčiais iš mūsų automobilių dingsta ten esantys smulkūs daiktai. Pavyzdžiui, karantino pradžioje buvo nugvelbiamos dezinfekavimo priemonės.

Tačiau su tokiais akiplėšiškais ir drastiškais poelgiais, kuomet būtų taip apvagiami „CityBee“ automobiliai, bendrovė susiduria jau itin retai, todėl panašūs incidentai labai stebina ir liūdina.

Mes pasitikime teisėsaugos pareigūnais ir esame tikri, kad, kaip ir anksčiau, jie išaiškins nusikaltėlius, kurie turės atsakyti už savo poelgius įstatymų nustatyta tvarka“, – teigia „CityBee“ verslo operacijų vadovas Svajūnas Aliukonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.