Šalčininkų pareigūnai smogtelėjo naminukės gamintojai ir pilstuko pardavėjui

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus ir siekdami užkirsti kelią nelegaliai alkoholio prekybai, likvidavo naminukės fabrikėlį ir pričiupo pilstuko pardavėją.

 Šalčininkų pareigūnai smogtelėjo naminukės gamintojai ir pilstuko pardavėjui.<br> Šalčininkų r. policijos komisariato nuotr.
 Šalčininkų pareigūnai smogtelėjo naminukės gamintojai ir pilstuko pardavėjui.<br> Šalčininkų r. policijos komisariato nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2021, 2:59 PM, atnaujinta Mar 22, 2021, 3:04 PM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šalčininkų rajono policijos komisariatas, kovo 5 d. Šalčininkų rajono policijos pareigūnai apsilankė pas Gerviškių seniūnijos, Kidarų kaimo 66-erių metų amžiaus gyventoją.

Kratos moters namuose, ūkiniuose ir pagalbiniuose pastatuose aptiktas aparatas namų gamybos alkoholiniams gėrimams gaminti bei 160 l skysčio, turinčio specifinį raugo kvapą.

Į pagalbą policijos pareigūnai pasitelkė savo kolegas iš Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos – jie sunaikino aparatą naminei degtinei gaminti.

Tęsdami policines priemones, kovo 15 d. pareigūnai, prieš tai sulaikę vietinį pigaus alkoholio ieškantį pirkėją, pas kurį buvo rastas ir paimtas nedidelis kiekis naminės degtinės, apsilankė Šalčininkuose, Vyšnių g. Atlikus kratą 58-erių metų amžiaus vyro namuose, ūkiniuose pastatuose, pirtyje buvo rasta apie 20 l gelsvo ir rusvo skysčio, galimai namų gamybos vyno, bei apie 3 l naminukės.

Už šias nusikalstamas veikas Lietuvos Respublikos baudžiamasis kodeksas numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.