Girto ir beteisio bandymas sprukti nuo policijos kainavo brangiai – „Audi A6“ konfiskuojamas

Girtam ir beteisiam vyrui bandymas pasprukti nuo policijos automobiliu „Audi A6“ kainavo labai brangiai. Vilniaus regiono apylinkės teismo nutarimu Eišiškių seniūnijos gyventojas pripažintas kaltu ir jam paskirta subendrinta – 1 200 eurų dydžio bauda ir administracinio poveikio priemonės – teisės vairuoti transporto priemones atėmimas trejiems metams ir automobilio „Audi A6’’ konfiskavimas.

 Girtas ir beteisis vairuotojas sulaikytas buvo po to, kai atsitrenkė į policijos automobilį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
 Girtas ir beteisis vairuotojas sulaikytas buvo po to, kai atsitrenkė į policijos automobilį.<br> Stop kadras iš vaizdo medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2021, 12:25 PM, atnaujinta Mar 25, 2021, 12:33 PM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Šalčininkų rajono policijos komisariatas, sausio 31 d. Šalčininkų r. PK pareigūnai vyko į Eišiškių seniūniją palaikyti viešosios tvarkos ir eismo saugumo.

Apie 22 val. 30 min. Eišiškėse patruliai atkreipė dėmesį į automobilį „Audi A6“, nes abejonių sukėlė šio automobilio vairuotojas – automobilis vingiavo kelyje, posūkiuose vairuotojas nerodė posūkio signalų ir kt.

Pareigūnams pradėjus stabdyti „Audi A6“, vairuotojas nepakluso šiam pareigūnų reikalavimui, padidino greitį ir spruko. Vairuotojas, akivaizdžiai viršydamas leistiną važiavimo greitį gyvenvietėje, pavojingai manevruodamas kelyje, važiavo priešpriešine eismo juosta, visiškai nekreipdamas dėmesio į kitus eismo dalyvius.

„Audi A6“ išvažiavo iš Eišiškių, tačiau netrukus, nesuvaldytas automobilis užstrigo pusnyje. Vairuotojas vis dar bandė šalintis, pavojingai manevruodamas atbulas kliudė ir apgadino policijos automobilį, tačiau jam nepavyko – pareigūnai bėglį sulaikė.

Kaip paaiškėjo, automobilį vairavo policijai iki tol žinomas kaip linkęs daryti teisės pažeidimus Eišiškių seniūnijos, Tausiūnų kaimo gyventojas (gim. 1992 m.). Pastarasis neturėjo teisės vairuoti transporto priemonių, taip pat jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.