Narkotikai į pataisos namus keliavo nuteistojo batuose

Alytaus pataisos namuose atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančiam nuteistajam, grįžusiam iš darbo, pareigūnai atliko visuminę asmens kratą. Jos metu, dešiniosios kojos bate rado apie 18 gramų pilkos spalvos paketą, kaip įtariama, su narkotine ar psichotropine medžiaga.

Bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose nuteistieji gali be apsaugos eiti į darbą, gydymo įstaigas ar apsipirkti.<br>V.Balkūno nuotr.
Bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose nuteistieji gali be apsaugos eiti į darbą, gydymo įstaigas ar apsipirkti.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2021, 8:14 AM

Kairiosios kojos bate, buvo rasti 2 medicininiai švirkštai su adatomis. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, pagal baudžiamojo kodekso 259 straipsnio 1 dalį – dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Bausmę atliekantys atvirosiose kolonijose nuteistieji gali be apsaugos eiti į darbą, gydymo įstaigas ar apsipirkti.

Galimas narkotinių medžiagų patekimas į Alytaus pataisos namus buvo užkardytas realizuojant Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnų gautą informaciją ir bendradarbiaujant su Alytaus pataisos namų Saugumo valdymo skyriaus pareigūnais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.