Girti vyrai Kaune dvi dienas skriaudė 15-metę, mergaitei prireikė medikų

Kauno policija sulaikė ir uždarė į areštinę du girtus vyrus, kurie dvi dienas skriaudė 15-metę. Mergaitei prireikė medikų pagalbos.

 Girti vyrai Kaune dvi dienas skriaudė 15-metę, mergaitei prireikė medikų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Girti vyrai Kaune dvi dienas skriaudė 15-metę, mergaitei prireikė medikų.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2021, 9:11 AM, atnaujinta Apr 24, 2021, 9:22 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 23 d. apie 22 val. 42 min. Kauno apskrities VPK gautas pranešimas, kad balandžio 21–23 d., Kaune esančiuose namuose, girti (1,81 prom. ir 1,69 prom.) vyrai (gimę 1980 m. ir 1980 m.) naudoja fizinį smurtą prieš nepilnametę (gimusi 2006 m.).

Paauglė po medikų apžiūros, gydoma ambulatoriškai.

Įtariamieji uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo ir dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas mušdamas ar kitaip smurtaudamas savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui sukėlė fizinį skausmą arba nežymiai jį sužalojo ar trumpam susargdino, baudžiamas viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Įstatymai taip numato, kad tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.