Nuo policijos Vilniuje sprukęs girtas vairuotojas įstrigo sostinės spūstyse

Vienas ankstyvas gegužės rytas sostinės Pilaitės pr. galėjo baigtis tragiškai – nežymėtu tarnybiniu automobiliu vykę policijos pareigūnai užfiksavo chuliganiškai vairavusį ir pavojų kitiems eismo dalyviams kėlusį vairuotoją. Sulaikytas neblaivus vyras atsidūrė areštinėje.

 Nuo policijos Vilniuje sprukęs girtas vairuotojas įstrigo sostinės spūstyse.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Nuo policijos Vilniuje sprukęs girtas vairuotojas įstrigo sostinės spūstyse.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2021, 4:07 PM, atnaujinta May 18, 2021, 4:10 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, gegužės 12 d. apie 6 val. 30 min. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, vykdami tarnybiniu automobiliu be skiriamųjų ženklų, užfiksavo automobilio „Toyota“ vairuotojo chuliganišką vairavimą. Pastarasis „nardė“ iš juostos į juostą, nerodydamas posūkio signalų, nesilaikydamas saugaus atstumo, tame kelio ruože vos ne dvigubai viršydamas leistiną greitį.

Kelių chuliganas, sustojęs sankryžoje ir iškišęs pro langą ranką, rodė kitiems eismo dalyviams įžeidžiančio pobūdžio gestus.

Policijos pareigūnams pradėjus stabdyti minėtą transporto priemonę, vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimams, padidino greitį ir toliau manevravo tarp automobilių, vėl nerodydamas posūkio signalų, kirsdamas ištisines siauras linijas, važiuodamas per nukreipimo saleles. Vėliau savo vairuojamą „Toyotą“ staigiai sustabdė prieš jį važiavusį keleivinį autobusą – ir tik laimingo atsitikimo dėka susidūrimo pavyko išvengti.

Vairuotojo „kelionė“ netikėtai baigėsi automobilių spūstyje.

Pareigūnams patikrinus chuliganiškai vairavusį asmenį (gim. 1985 m.), paaiškėjo, kad jis yra neblaivus, alkoholio matuoklis užfiksavo 2,40 prom. girtumą.

Policijos pareigūnai ir toliau principingai taikys įvairius patruliavimo metodus, taip pat ir neviešo pobūdžio, šiurkščiausiems Kelių eismo taisyklių pažeidimams nustatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.