Pėsčiąją Šalčininkų r. partrenkęs ir pasprukęs pensininkas: mačiau ją, bet neketinau praleisti

Šalčininkų policijos pareigūnai po kurį laiką trukusio tyrimo surado pensininką, kuris, kaip įtariama, automobiliu pėsčiųjų perėjoje partrenkė moterį ir iš įvykio vietos paspruko. Pensininkas pareigūnams sakė, jog matė pėsčiąją, tačiau jos praleisti neketino. Jis taip pat neigė ją partrenkęs.

Pėsčiąją Šalčininkų r. partrenkęs ir pasprukęs pensininkas: mačiau ją, bet neketinau praleisti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pėsčiąją Šalčininkų r. partrenkęs ir pasprukęs pensininkas: mačiau ją, bet neketinau praleisti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 27, 2021, 5:20 PM, atnaujinta May 27, 2021, 5:29 PM

Kaip socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė Šalčininkų rajono policijos komisariatas, 2021 m. gegužės 11 d. buvo gautas pranešimas, kad Šalčininkų r., Jašiūnų miestelyje, Lydos g. partrenkta moteris, ėjusi per pėsčiųjų perėją. Automobilis pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Partrenkta moteris, dėl kojos traumos išvežta į ligoninę.

Policijos pareigūnai ėmėsi visų būtinų veiksmų siekiant kuo greičiau išaiškinti įvykio aplinkybes bei kaltininką: peržiūrėjo vaizdo kameras, apklausė liudytojus ir kt. Galiausiai surinkę pakankamai duomenų, pareigūnai nustatė įvykio kaltininką.

Kaip paaiškėjo, tai Butrimonių seniūnijos, Kalitonių kaimo gyventojas (gim. 1936 m.), kuris paaiškino, kad pėsčiąją matė, bet neketino jos praleisti, taip pat tvirtino, kad jos nekliudė. Tačiau surinkti įrodymai byloja ką kitą.

Administracinio nusižengimo tyrimas yra tęsiamas.

Policija primena, kad įvykus eismo įvykiui, kiekvienas su juo susijęs vairuotojas ar kitas eismo dalyvis privalo pranešti apie eismo įvykį policijai ir pasilikti eismo įvykio vietoje, jeigu eismo įvykio metu žuvo arba buvo sužeistas žmogus, taip pat jei padaryta tik turtinė žala, tačiau nukentėjusio asmens eismo įvykio vietoje nėra.

Pranešti apie eismo įvykį policijai nereikia, jeigu eismo įvykio metu nežuvo ir nebuvo sužeistas žmogus, o su eismo įvykiu susiję eismo dalyviai sutaria dėl eismo įvykio aplinkybių. Tokiu atveju įvykio dalyviai privalo eismo įvykio deklaracijoje ar ant švaraus popieriaus lapo nubraižyti eismo įvykio schemą, aprašyti eismo įvykio aplinkybes ir duoti pasirašyti visiems su eismo įvykiu susijusiems eismo dalyviams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.