Trakų parduotuvėje pasidarbavęs įžulus alkoholio ir lašišų vagis stos prieš teismą

Ikiteisminis tyrimas dėl vagysčių perduotas prokuratūrai kaltinamajam aktui surašyti ir perdavimui į teismą. Įtarimai šiame ikiteisminiame tyrime pareikšti 31 metų Trakų rajono gyventojui. Įtariamasis ne kartą teistas.

Vyras keliauja į teismą.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vyras keliauja į teismą.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vyras keliauja į teismą.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Vyras keliauja į teismą.<br>Lietuvos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 27, 2021, 3:01 PM

Vilniaus apskrities VPK Trakų rajono policijos komisariato tyrėjai baigė ikiteisminį tyrimą, kuriame įtarimai dėl vagysčių iš prekybos centrų Trakuose pareikšti 31-erių vyrui. Netrukus šis ikiteisminis tyrimas pasieks teismą.

Šių metų balandžio 3 d. Trakų policijos Reagavimo skyriaus pareigūnai, patruliuodami Trakuose, pastebėjo svirduliuojantį vyrą, kuris paskui save tempė prekių krepšelį, prikrautą alkoholinių gėrimų. Pareigūnai atpažino ankščiau ne kartą už įvairius nusikaltimus, tame tarpe ir už vagystes iš prekybos centrų, teistą 3erių metų amžiaus Trakų rajono gyventoją.

Pareigūnams abejonių nekilo – padaryta vagystė. Buvo nustatyta, kad šis vyras įžūliai pavogė alkoholinius gėrimus ir prekių krepšelį iš netoliese esančio prekybos centro.

Pradėto ir atlikto ikiteisminio tyrimo metu Trakų policijos tyrėjai nustatė, kad įtariamasis per tris kartus iš Trakuose esančių įvairių prekybos centrų jų darbo metu pavogė 12 litrų įvairių alkoholinių gėrimų ir 39 pakuotes sūdytos ir šaltai rūkytos lašišos už beveik 600 eurų.

Įtariamajam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.