Avarija Šiauliuose virto detektyvu: pasprukusio automobilio pėdsakai atvedė pas girtą karį

Šiauliuose įvykusi techninė avarija virto tikru detektyvu, mat kaltininkas pabėgo. Bėglio mašiną pavyko surasti, bet įkaušęs jos šeimininkas Lietuvos kariuomenės karys tikino prie vairo nesėdęs.

 Policijos pareigūnai tą patį vakarą surado bėglio mašiną, bet jos šeimininkas tikina prie vairo nesėdęs. Lietuvos kariuomenės karys buvo apsvaigęs nuo alkoholio.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
 Policijos pareigūnai tą patį vakarą surado bėglio mašiną, bet jos šeimininkas tikina prie vairo nesėdęs. Lietuvos kariuomenės karys buvo apsvaigęs nuo alkoholio.<br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-29 08:39, atnaujinta 2021-05-29 08:50

Avarija įvyko penktadienio vakarą apie 19.42 val. šviesoforu reguliuojamoje Pramonės – Išradėjų g. sankryžoje.

42 metų šiaulietis policijos pareigūnas pajautė, kad į jo vairuojamą automobilį „Toyota Auris“ atsitrenkė ta pačia kryptimi važiavęs „Volkswagen Passat“. Avarijos kaltininkas iš avarijos vietos paspruko.

Bėglio mašina tą patį vakarą buvo rasta stovinti namo kieme. Pavyko surasti ir „VW Passat“ šeimininką. 26 metų kariui nustatytas lengvas girtumas (1,15 prom.), bet kaltės kratėsi ir tikino nevairavęs.

Alkoholio matuokliu buvo patikrintas ir ne tarnybos metu į avariją patekęs neuniformuotas policijos pareigūnas. Prietaisas parodė, kad šis vairuotojas buvo blaivas.

Patikslinti avarijos aplinkybes neturėtų būti sunku, nes Pramonės – Išradėjų g. sanktyžoje yra įrengtos eismo dalyvius fiksuojančios stebėjimo kameros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.