Vilniaus r. mirtinai sumuštas vyras, sulaikyti įtariamieji – kaimynai

Vilniaus policija sulaikė tris vyrus, įtariamus kaimyno nužudymu. Pirminiais duomenimis, vyras mirtinai sumuštas per išgertuves, o du sulaikytieji į areštinę atvežti girti.

 Vilniaus rajone mirtinai sumuštas vyras.<br> Lrytas.lt nuotr.
 Vilniaus rajone mirtinai sumuštas vyras.<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2021, 9:03 AM, atnaujinta Jun 15, 2021, 10:25 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 14 d. apie 7 val. 08 min. Vilniaus r., Kenos kaime, name, rastas mirusio vyro (gim. 1969 m.) kūnas su sumušimais.

Įtariamasis (gim. 2003 m.) ir girti (0,58 prom. ir 1,66 prom.) du kiti įtariamieji (gimę 1980 m. ir 1979 m.) uždaryti į areštinę.

Pirminiais duomenimis, apie nužudymą policijai pranešė 2003 m. gimęs vyras, kuris vėliau ir buvo sulaikytas. Pranešėjas tvirtino, kad atėjo pas draugą į svečius ir čia rado mirtinai sumuštą vyrą. Vaikinas tvirtino manantis, kad mirusį vyriškį sumušė kaimynai.

Pranešėjas kartu su kitais dviem vyrais buvo išvežtas į policijos komisariatą Vilniuje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Iš viso praėjusią parą Lietuvoje užregistruoti du nužudymai. Kaip jau skelbė lrytas.lt, dar vienas žmogus pirmadienį rastas nužudytas Plungėje, Aušros g. Apie 19 val. 40 min. čia rastas mirusios moters (gimusi 1962 m.) kūnas su žaizda kakle.

Įtariamasis (gim. 1993 m.) uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl artimo giminaičio ar šeimos nario nužudymo. Įtariamajam gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.