Vilniuje sučiuptas beteisis motociklininkas: skriejo didesniu nei 200 km/val greičiu, pažeidimų – daugybė

Vilniuje nuo policijos sprukusiam beteisiui motociklo vairuotojui pabėgti nepavyko – bėglys sulaikytas netoli tunelio, nuvažiavime į A.Goštauto gatvę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vaizdo įrašo stop kadras.
Pradėtas ikiteisminis tyrimas.<br>Vaizdo įrašo stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2021, 7:15 PM, atnaujinta Jun 16, 2021, 7:37 PM

Trečiadienio rytą, apie 11 val., Savanorių prospekte ir V.Pietario gatvėje dviem naujais tarnybiniais motociklais patruliuojantys Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo motociklą „Aprilia“ be valstybinio numerio ženklų.

Patruliams įjungus švyturėlius, garsinius signalus bei pradėjus stabdyti, motociklininkas padidino greitį ir nurūko Žemaitės gatve, po to pasuko į Naugarduko gatvę, Kauno gatvę, Tūkstantmečio gatvę. Vėliau iš aplinkkelio nusuko į Lazdynus, apsukęs ratą Architektų gatvėje nusuko į Laisvės prospektą – čia lėkė didesniu nei 200 km/val greičiu.

Lėkdamas Ozo gatve, „Akropolio“ link, staiga nusuko į dešinę – į pėsčiųjų taką, kuriuo skriejo apie 130 km/val greičiu. Nepaklusdamas pareigūnų reikalavimui sustoti, motociklas nusuko į Žvėryną – čia skriejo Miglos gatve iki Paribio gatvės, o tuomet nusuko į Ukmergės gatvę.

Nusukime į Goštauto gatvę motociklininko kelionė baigėsi – kelių policijos patruliai jį sulaikė.

Paaiškėjo, kad vyrui (gim. 1980 m.) atimta teisė vairuoti transporto priemones, o nuo 2017 m. septyniskart baustas už Kelių eismo taisyklių pažeidimus: 5 kartus už leistino greičio viršijimą, už parkavimo bei vairavimą be vairuotojo pažymėjimo pažeidimus. Keldamas pavojų visiems eismo dalyviams, motociklininkas beveik visas sankryžas kirto degant draudžiamam raudonam šviesoforo signalui.

40-mečiui vyrui teks paploninti piniginę – jam teks susimokėti nemenką baudą už daugybę Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.