Nežymėtas Lenkijos policijos automobilis nufilmavo skriejantį lietuvio BMW – teks susimokėti baudą

Lenkijos policijos pareigūnai, patruliuojantys nežymėtu automobiliu kelyje tarp Augustavo ir Balstogės, nufilmavo lietuvio BMW, leistiną greitį viršijantį 56 km/val. Lietuviui skirta 500 zlotų (apie 110 eurų) bauda.

 Nežymėtas Lenkijos policijos automobilis nufilmavo skriejantį lietuvio BMW.<br> Stop kadras iš Lenkijos policijos filmuotos medžiagos
 Nežymėtas Lenkijos policijos automobilis nufilmavo skriejantį lietuvio BMW.<br> Stop kadras iš Lenkijos policijos filmuotos medžiagos
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-07-12 11:19, atnaujinta 2021-07-12 11:35

Kaip pranešė Palenkės vaivadijos policija, pareigūnai nežymėtais automobiliais kiekvieną dieną patruliuoja pagrindiniuose keliuose bei ieško vairuotojų, viršijančių greitį ir taip keliančių pavojų ne tik sau, bet ir aplinkiniams. 

Būtent tokio patruliavimo metu pareigūnai ir pastebėjo automobilį BMW, skriejantį 146 km/val. Leistinas greitis toje atkarpoje - 90 km/val.

Pažeidimas buvo užfiksuotas tarnybinio automobilio vaizdo kamera.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo 29 metų lietuvis. Jam skirta 500 zlotų (apie 110 eurų bauda).

Lenkijos policija, pranešusi apie įkliuvusį vairuotoją, tuo pačiu primena, kad nesaugus greitis yra viena iš pagrindinių tragiškų eismo įvykių priežasčių. Pernai vien Palenkės vaivadijoje dėl to įvyko 114 avarijų, kuriose 32 žmonės žuvo, dar 127 buvo sužaloti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.