Už automobilio vairo – girtas sostinės pareigūnas

Vilniaus rajone trečiadienį sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs sostinės policininkas.

Vilniaus rajone trečiadienį sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs sostinės policininkas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus rajone trečiadienį sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs sostinės policininkas.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-10-07 10:50, atnaujinta 2021-10-07 11:19

Policijos departamento teigimu, automobilis „Opel Insignia“, vairuojamas ne tarnybos metu buvusio ir neuniformuoto Vilniaus apskrities policininko, buvo sustabdytas apie 23 val. 30 min. Rastinėnų kaime.

Jį vairavo 1984 metais gimęs Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnas. Jis vairavo automobilį ne tarnybos metu, buvo neuniformuotas, vengė neblaivumo patikrinimo.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo neblaiviam, kai nustatoma daugiau nei 1,5 promilės alkoholio koncentracija arba vengiama neblaivumo patikrinimo. Už tai gali būti baudžiama bauda, areštu, arba laisvės atėmimu iki vienų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?