Sekdami įtariamąjį Ukmergės pareigūnai kraujo pėdsakais ėjo 7 km

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, sausio 4-osios naktį, apie 2 val. 40 min. patruliuodami pareigūnai Vytauto g., prie maisto prekių parduotuvės, pamatė stovintį saugos tarnybos automobilį. Paaiškėjo, kad prieš keletą minučių parduotuvė buvo apvogta.

Sekdami įtariamąjį Ukmergės pareigūnai kraujo pėdsakais ėjo 7 km.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Sekdami įtariamąjį Ukmergės pareigūnai kraujo pėdsakais ėjo 7 km.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-01-04 13:42, atnaujinta 2022-01-04 13:49

Į vidų vagis pateko sulaužęs žaliuzes ir plyta išdaužęs plastikinių durų stiklą.

Informacija buvo perduota Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojui, kuris į įvykio vietą išsiuntė pareigūnų pastiprinimą.

Policijos pareigūnai nedelsdami organizavo paiešką karštais pėdsakais. Reagavimo skyriaus tyrėjai Vitalijus Jatkauskas, Deividas Ivanauskas ir Sigitas Kalesnykas pėsčiomis bei su tarnybiniu automobiliu apieškojo aplinkines gatves ir kiemus.

Tyrėjai Vitalijus Jatkauskas ir Deividas Ivanauskas tęsė paieškas pėsčiomis, ieškodami kraujo pėdsakų, gatvelėmis nuėjo apie 7 kilometrus. Jau netoli miesto centro, gatvelių sankryžoje, kraujo žymės dingo. Tuomet pareigūnai taksi automobiliu nedelsdami grįžo į policijos komisariatą, peržiūrėjo miesto kamerų vaizdo įrašus ir pastebėjo juodą striukę vilkintį vyrą, kuris glėbyje laikė alkoholio butelius, o jo viena ranka galimai buvo kruvina.

Pareigūnai nustatė jo tapatybę bei išsiaiškino, kuria kryptimi jis judėjo toliau.

Apie 5 val. 50 min. įtariamasis buvo sulaikytas ir pristatytas į Ukmergės r. policijos komisariatą. Tai policijai žinomas 36-erių metų amžiaus Ukmergės gyventojas, ne kartą teistas.

Ukmergės r. policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.