Panevėžyje – žaibiškų vagysčių protrūkis: „Medaus paragavo, tai eis toliau, kol bus pagauti“

Žaibiškai parduotuves Panevėžyje apvagiantys nusikaltėliai šįkart nusitaikė į daugiabučių namų apsuptyje įsikūrusią raštinės prekių parduotuvę.

Panevėžyje – žaibiškų vagysčių protrūkis: „Medaus paragavo, tai eis toliau, kol bus pagauti“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Panevėžyje – žaibiškų vagysčių protrūkis: „Medaus paragavo, tai eis toliau, kol bus pagauti“.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2022, 5:58 AM

„Kaip sakoma, medaus paragavo, tai eis toliau, kol bus pagauti“, – apie vidurnaktį Panevėžyje žaibišką vagystę įvykdžiusius nusikaltėlius sakė apvogtą parduotuvę valdančios individualios įmonės „Vistros prekyba“ savininkas Vitalijus Strioga.

Naktį veikusių nusikaltėlių taikiniu tapo Kniaudiškių gatvėje, daugiabučio namo pirmame aukšte, įsikūrusi raštinės prekių parduotuvė.

Įmonės vadovas apgailestavo, kad parduotuvėje esanti apsaugos signalizacija tvarkoma, todėl tą naktį nebuvo įjungta ir vagys galėjo veikti nieko nesibaimindami.

Vagystės pėdsakai aptikti ankstų rytą. Į darbą eidamas ankstyvas praeivis pastebėjo, kad daugiabutyje įsikūrusios parduotuvės apsauginės žaliuzės iki pusės pakeltos ir išdaužtas durų stiklas.

Parduotuvės viduje tarp ant grindų pažirusių šūkių voliojosi du dideli akmenys.

Jais nusikaltėliai ir išdaužė durų stiklą.

Prieš tai jie kažkokiu būdu sugebėjo išlaužti duris iš išorės dengiančias apsaugines žaliuzes, kurios yra rakinamos. Nusikaltėlius domino tik kasos aparatas. Išlaužę jį vagys pagrobė stalčių, kuriame buvo apie 1,8 tūkst. eurų.

Vienas gyventojų apie trečią valandą nakties girdėjo triukšmą. Po kurio laiko pažiūrėjęs pro langą jis pamatė kiemais nubėgančius 3 žmones. Tamsoje vyras neįžiūrėjo, ar trijulė ką nors nešėsi rankose.

Pastaruoju metu Panevėžyje įvykdyta ne viena panaši vagystė. Prieš tai iš S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje įsikūrusios alkoholinių gėrimų parduotuvės buvo pagrobtas kasos aparatas.

Dar anksčiau buvo įsibrauta į parduotuvę Ramygalos gatvėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.