Kaune pabėgusio kalinio gaudynės – spruko iš ligoninės pusnuogis

Pirmadienio rytą Kaune policijos pareigūnams teko gaudyti bėglį, kuris, atvykęs į gydymo įstaigą, suskubo pasinaudoti proga ir spruko nuo jį saugojusių įkalinimo įstaigos pareigūnų, pranešė Kauno apskrities VPK.

Kaune pabėgusio kalinio gaudynės – spruko iš ligoninės pusnuogis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kaune pabėgusio kalinio gaudynės – spruko iš ligoninės pusnuogis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 10:38 AM, atnaujinta Apr 11, 2022, 10:44 AM

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate buvo gautas pranešimas, kad apie 6 val. 10 min. iš Kaune, Eivenių g., esančios gydymo įstaigos skubios pagalbos skyriaus pasišalino kalinys (gim. 1991 m.), kuris dėl galimai pablogėjusios sveikatos čia buvo pristatytas apie 1 val.

Informacija nedelsiant buvo perduota Kauno mieste patruliavusioms pajėgoms, kurios ėmėsi šukuoti aplinkines teritorijas ir ieškoti požymius atitinkančio vyro.

Nors turimais duomenimis vyras pasišalino be viršutinių rūbų, pareigūnai netruko pastebėti požymius atitinkantį vyrą, tik nebe pusnuogį, o jau spėjusį ir apsirengti. Pastarasis, pamatęs pareigūnus puolė bėgti, tačiau netrukus, apie 6 val. 45 min., už vagystę ir antspaudo, spaudo ar dokumento pagrobimą arba pagrobtojo panaudojimą teistas vyras buvo sulaikytas bebandantis pasislėpti krūmynuose.

Operatyviai bėglį sulaikę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai jį perdavė kolegoms iš įkalinimo įstaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.