Prieš vaikus – žiaurūs išpuoliai: Utenos rajone sudaužytas 4 metų berniukas, 17-metė iš Radviliškio paguldyta į ligoninę

Pastarosiomis dienomis šalyje pasipylė smurto prieš vaikus atvejai.

 Prieš vaikus smurtavę asmenys atsidūrė areštinėse. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Prieš vaikus smurtavę asmenys atsidūrė areštinėse. <br> A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-16 10:08

Penktadienio popietę Raseinių rajone, Viduklės miestelio apylinkėse visiškai girtas (2,91 prom.) 33 metų vyras savo namuose sumušė blaivią savo 29 metų draugę ir jos 9 metų dukterį. Iškviesti policijos pareigūnai nuvežė smurtautoją į areštinę, o jo aukos gydosi ambulatoriškai.

Kelmės rajone, Užvenčio miestelyje du 17-mečiai ketvirtadienį sumušė 13 metų vaikiną, kuris dėl sužalojimų buvo pristatytas į gydymo įstaigą. Policija tyrimą pradėjo penktadienį. 

Užpalių miestelyje (Utenos r.) vietos gyventoja pastebėjo, jog yra sumuštas 4 metų berniukas. Policija sulaikė ir uždarė į areštinę smurtu įtariamą 26 metų vyrą, gyvenantį netoliese esančiame Kaimynų kaime.

Be to, Sidabravo kaimo apylinkėse (Raseinių r.) gyvenamojo namo kieme buvo smarkiai sudaužyta 17 metų mergina – nustatyta, kad prieš ją smurtavo iš matymo pažįstamas vyras, kurio asmenybė nustatinėjama. Nepilnametė dėl užpuoliko sukeltų traumų paguldyta į ligoninę.

Dėl visų šių atvejų iškeltos baudžiamosios bylos, smurtautojai užsidirbs teistumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.