Išaiškintas dar vienas nelegalios prekybos naminuke „taškas“

Kalesninkų kaimo gyventojo namuose policija aptiko namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų.

 Išaiškintas dar vienas nelegalios prekybos naminuke „taškas“.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Išaiškintas dar vienas nelegalios prekybos naminuke „taškas“.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2022, 5:38 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informaciją apie galbūt vykdomą neteisėtą veiklą, balandžio 21 d. apsilankė Kalesninkų kaime – vyro (gimusio 1957 m.) namuose rasta ir paimta apie 35 l skysčio, turinčio specifinį alkoholio kvapą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 1 d.). Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Šalčininkų rajono policija ir toliau tikisi glaudaus bendradarbiavimo su vietos gyventojais nustatant ir išaiškinant nelegalios prekybos alkoholiu atvejus, kuris yra daugelio nelaimių šeimose, kitų padaromų nusikalstamų veikų priežastis, ir prašo gyventojų nebūti abejingiems ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti skubios pagalbos telefonu Nr. 112, www.epolicija.lt arba telefonu 8 7 00 60000.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.