Tyrimas dėl narkotikų Marijampolės pataisos namuose nuvedė iki kvaišalų platintojų Kaune

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai po ilgai trukusio tyrimo ir atliktų neviešų veiksmų sulaikė žmogų, platinusį narkotines-psichotropines medžiagas Kaune, taip pat – per savo bendrininkus Marijampolės pataisos namų atvirojoje kolonijoje.

 Tyrimas dėl narkotikų Marijampolės pataisos namuose nuvedė iki kvaišalų platintojų Kaune.<br> Kalėjimų departamento nuotr./lrytas.lt fotomontažas
 Tyrimas dėl narkotikų Marijampolės pataisos namuose nuvedė iki kvaišalų platintojų Kaune.<br> Kalėjimų departamento nuotr./lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2022, 3:50 PM

Kaip praneša Kalėjimų departamentas, šio tyrimo metu jau anksčiau buvo sulaikyta Kauno miesto gyventoja, kuri narkotinėmis-psichotropinėmis medžiagomis aprūpindavo savo sugyventinį, atlikusį bausmę Marijampolės pataisos namų atvirojoje kolonijoje.

Tyrimo metu buvo atliktos sulaikytų asmenų kratos, taip pat kratos Marijampolės pataisos namuose, kurių metu buvo rasta narkotinių medžiagų ir kitų tyrimui reikšmingų daiktų.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis-psichotropinėmis medžiagomis su tikslu jas platinti, pagal Baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d. įtarimai pareikšti abiem Kauno miesto gyventojams ir dviem Marijampolės pataisos namų atvirosios kolonijos nuteistiesiems.

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Kauno apygardos Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?