Vaikino kelionė link Vilniaus neliko nepastebėta – pavojingai manevruojantį vairuotoją sulaikė pareigūnai

Šeštadienio popietę greitkelyje ties Elektrėnais buvo sulaikytas keistai manevruojantis „Volkswagen Golf“ vairuotojas.

 Vaikino kelionė link Vilniaus neliko nepastebėta – pavojingai manevruojantį vairuotoją sulaikė pareigūnai.<br> Facebook/Reidas TV/vaizdo įrašo STOP kadrai
 Vaikino kelionė link Vilniaus neliko nepastebėta – pavojingai manevruojantį vairuotoją sulaikė pareigūnai.<br> Facebook/Reidas TV/vaizdo įrašo STOP kadrai
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-14 17:20

„Reidas TV“ dalinasi pranešimu, jog gegužės 14 d. „Volkswagen Golf“ automobilis buvo pastebėtas besiblaškantis po greitkelį ties Elektrėnais važiuojant į Vilniaus pusę.

Liudininkų nufilmuotame vaizdo įrašė matoma, jog „Volkswagen Golf“ automobilis važiuoja itin arti kelkraščio ir kone trankosi į kelio atitvarus.

Preliminaria informacija, „Volkswagen Golf“ vairuotojas (gim. 1998 m.) pats sustojo netoli Gariūnų atsitrenkęs į kelio atitvarus, kur jį ir sulaikė atvykę policijos pareigūnai.

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, pareigūnams tikrinant vairuotojo girtumą buvo užfiksuotos – 0,00 prom. Tačiau nors ir vaikinas už vairo sėdo blaivus, jam bus atlikti tyrimai nustatant, ar eismo įvykio metu vairuotojas nebuvo vartojęs jokių kvaišalų.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.