Sustabdytame vilniečio automobilyje policija rado didelį kiekį narkotikų

Vilniaus policija du vyrus uždarė į areštinę, o dar vieną apklausė po to, kai automobilyje, kuriuo važiavo trijulė, buvo rastas didelis kiekis narkotikų.

Policija tikrina sustabdytą automobilį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Policija tikrina sustabdytą automobilį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2022, 9:21 AM, atnaujinta May 30, 2022, 9:27 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, gegužės 29 d. apie 14 val. 45 min. Vilniuje, Laisvės pr., Vilniaus apskrities VPK pareigūnai sustabdė automobilį „Audi A6“ kurį vairavo vyras (gim. 1995 m.). Kartu važiavo dar du vyrai (gimę 1987 m. ir 1994 m.).

Apžiūros metu, automobilyje rasta ir paimta 15 vnt. polietileninių maišelių su šviesios spalvos milteliais ir 1 vnt. polietileninis maišelis su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

Įtariamieji vyras (gim. 1995 m.) ir kitas vyras (gim. 1987 m.) uždaryti į areštinę, o trečias vyras (gim. 1994 m.) apklaustas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.