Pareigūnams įkliuvo dvi moteris: rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir naminukės

Švenčionių rajono policijos komisariato pareigūnai ir toliau tęsia specialiąsias priemones, skirtas kovai su nelegalia alkoholio apyvarta.

 Pareigūnams įkliuvo dvi moteris: rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir naminukės.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Pareigūnams įkliuvo dvi moteris: rasta ne tik kontrabandinių rūkalų, bet ir naminukės.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2022, 7:05 PM

Kaip praneša Vilniaus apskrities VPK, birželio 7 d. atliktos kratos metu Pabradės miesto gyventojos gyvenamajame name ir pagalbinėse patalpose buvo rasta apie 20 l naminukės, 38 pakeliai cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo (Lietuvos Respublikos baužiamojo kodekso 201 str. 3 d.).

Taip pat prieš savaitę Švenčionių rajono policijos pareigūnai, turėdami informacijos apie vykdomą galimai neteisėtą veiklą, apsilankė viename iš rajono kaimų, kur moters namuose rado ir paėmė beveik 200 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Jai pradėta administracinio nusižengimo teisena pagal LR ANK 209 str. 5 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.