Plungėje pareigūnų automobilis tapo vandalų įtūžio taikiniu: neapsiėjo vien iškultu langu

Ketvirtadienio naktį Plungėje buvo apgadintas pareigūnų tarnybinis automobilis. Vandalai iškūlė langą ir sudaužė žibintus.

Plungėje pareigūnų automobilis tapo vandalų įtūžio taikiniu: neapsiėjo vien iškultu langu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Plungėje pareigūnų automobilis tapo vandalų įtūžio taikiniu: neapsiėjo vien iškultu langu.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2022, 9:09 AM, atnaujinta Jun 20, 2022, 1:00 PM

Birželio 16 d. apie 23 val. 38 min. Plungėje, V.Mačernio g., policijos pareigūnams atvyko į iškvietimą dėl pašalinių asmenų, bandančių patekti į butą.

Apie 23 val. 50 min. grįžus prie tarnybinio automobilio pareigūnai rado tai, ko nesitikėjo.

Kaip praneša Policijos departamentas, „Volkswagen Transporter“ (pagamintas 2019 m.) automobilio priekinis lango stiklas buvo išdaužtas, o priekiniai žibintai – sudaužyti.

Padarytas nuostolis – nustatinėjamas.

Apklausę gyventojus, pagal pateiktą asmenų apibūdinimą, birželio 17 d., apie 19 val. pareigūnai Plungėje sulaikė 1992 m. gimusį įtariamąjį, o kitą dieną, apie 02 val. 40 min., taip pat Plungėje, pareigūnai sulaikė ir 2003 m. gimusį, galimai tarnybinį automobilį apgadinusį vyrą.

Be to, pas 2003 m. gimusį vaikiną buvo rasta ir paimta miltelių, kurie įtariama gali būti narkotinės medžiagos.

Abu sulaikytieji policija žinomi, anksčiau teisti už vagystes, plėšimus ir kitas nusikalstamas veikas. 2003 m. gimęs vaikinas teismo sprendimu suimtas 2 mėnesiams.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.