Plungės policija sučiupo pareigūnų automobilį apgadinusius chuliganus

Policija praneša, kad pareigūnams pavyko susekti ir sulaikyti chuliganus, prieš kelias dienas Plungėje apgadinusius tarnybinį automobilį.

 Plungės policija sučiupo pareigūnų automobilį apgadinusius chuliganus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Plungės policija sučiupo pareigūnų automobilį apgadinusius chuliganus.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2022, 2:05 PM, atnaujinta Jun 20, 2022, 2:12 PM

Kaip rašoma Klaipėdos apskrities VPK pranešime, birželio 16 d. gavę pranešimą dėl triukšmo, pareigūnai atvyko į Plungėje, V.Mačernio g. esantį daugiabutį.

Galimų pažeidėjų jau neberado, tačiau apie 23 val. 38 min. ten pat buvo iškviesti dar kartą. Įtarę, kad pastarasis pranešimas buvo melagingas ir po maždaug 10 min. grįžę prie tarnybinio automobilio „VW Transporter“, jį rado apgadintą – buvo išdaužtas priekinio lango stiklas ir sudaužyti priekiniai žibintai.

Apklausę gyventojus, pagal pateiktą chuliganų apibūdinimą, birželio 17 d. apie 19 val. pareigūnai Plungėje sulaikė 1992 m. gimusį įtariamąjį, o birželio 18 d. apie 2 val. 40 min. taip pat Plungėje pareigūnai sulaikė ir 2003 m. gimusį, galimai tarnybinį automobilį apgadinusį vyrą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Be to – pas 2003 m. gimusį vaikiną buvo rasta ir paimta miltelių, kurie įtariama gali būti narkotinės medžiagos. Pradėtas tyrimas ir dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Abu sulaikytieji policija žinomi, anksčiau teisti už vagystes, plėšimus ir kitas nusikalstamas veikas. 2003 m. gimęs vaikinas teismo sprendimu suimtas 2 mėnesiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.