Girtas kaunietis atsidūrė areštinėje: pareigūnai jo namuose aptiko ginklą ir šūsnį šovinių

Antradienio naktį Kaune, girto vyro namuose, pareigūnai rado ir paėmė ginklą bei šūsnį šovinių.

Girtas kaunietis atsidūrė areštinėje: pareigūnai jo namuose aptiko ginklą ir šūsnį šovinių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Girtas kaunietis atsidūrė areštinėje: pareigūnai jo namuose aptiko ginklą ir šūsnį šovinių.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2022, 9:02 AM

Birželio 21 d. apie 23 val. 10 min. Kaune, Viduklės gatvėje esančiame bute, policijos pareigūnams atliekant procesinius veiksmus įvykio vietoje, rastas ir paimtas daiktas, panašus į šaunamąjį ginklą ir 91 įvairaus kalibro šovinys.

Kaip praneša Policijos departamentas, atvykus pareigūnams įtariamasis (gim. 1952 m.) buvo girtas. Jam nustatytas lengvas, 1,37 prom., girtumas.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.