Rusijos agresijos simbolį ant sienos paišęs ir dujomis praeivius nupurškęs kaunietis siunčiamas į teismą

Šią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą, kuomet kaunietis išpaišė sieną raudonais dažais, o pilietiškiems žmonėms bandant jį sulaikyti, šis vienam vyrui į veidą papurškė ašarinių dujų.

Rusijos agresijos simbolį ant sienos paišęs ir dujomis praeivius nupurškęs kaunietis siunčiamas į teismą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Rusijos agresijos simbolį ant sienos paišęs ir dujomis praeivius nupurškęs kaunietis siunčiamas į teismą.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 7, 2022, 1:41 PM, atnaujinta Jul 7, 2022, 1:50 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, kaunietis į policijos pareigūnų akiratį pateko po to, kai gegužės 8 d. apie 13 val. 15 min. Kaune, Europos pr., viešoje vietoje ant betoninės sienos raudonais dažais užrašė Rusijos karo prieš Ukrainą simbolį – „Z“ raides ir žodį rusiškomis raidėmis.

Įvykį pastebėjusiems dviem pilietiškiems vyrams, bandant sulaikyti minėtą asmenį, pastarasis vienam iš jų į veidą papurškė ašarinių dujų. Policijos pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog vyras (gim. 1994 m.) jau yra žinomas pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Nemuno policijos komisariato pareigūnai dėl viešosios tvarkos pažeidimo baigė ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.