Švelniai kauštelėjęs mažeikiškis užsidėjo kaukę ir ėjo plėšti parduotuvės – atsidūrė areštinėje Nevykėlį sulaikė praeivis

Areštinėje nakvojo jaunas vyras, kuris Mažeikiuose bandė apiplėšti parduotuvę. Plėšiką sulaikė atsitiktinis praeivis, apiplėšimo metu kaip tik užsukęs apsipirkti.

 Švelniai kauštelėjęs mažeikis užsidėjo kaukę ir ėjo plėšti parduotuvės – atsidūrė areštinėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Švelniai kauštelėjęs mažeikis užsidėjo kaukę ir ėjo plėšti parduotuvės – atsidūrė areštinėje.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-10 09:03, atnaujinta 2022-07-10 10:12

Kaip pranešė Policijos departamentas, liepos 9 d. apie 19 val. 55 min. Mažeikiuose, Naftininkų g., į parduotuvę užėjo kaukėtas vyras. Jis išsitraukė pistoletą, juo pagrasino pardavėjai (gimusi 1964 m.) ir pareikalavo atidaryti kasą. 

Tačiau apiplėšimas nepavyko. Tuo metu į parduotuvę apsipirkti atėjęs kitas vyras (gim. 1987 m.) plėšiko neišsigando ir jį sulaikęs perdavė netrukus atskubėjusiems policijos pareigūnams.

Paaiškėjo, kad parduotuvės plėšti ėjo 2002 m. gimęs vaikinas. Jis buvo švelniai kauštelėjęs – alkotesterių nustatytas 0,43 prom. girtumas.

Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo apiplėšti parduotuvę.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas apiplėšė panaudojęs šaunamąjį ginklą ar sprogmenį, baudžiamas laisvės atėmimu nuo dvejų iki dešimties metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.