Kazlų Rūdoje sulaikytas narkotikų platintojas: su juo įkliuvo ir kvaišalus įsigiję 2 vyrai

Marijampolės apskrities VPK Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai liepos 8 dieną, slaptos operacijos metu, Kazlų Rūdoje sulaikė vyrą, intensyviai platinusį narkotines bei psichotropines medžiagas.

 Kazlų Rūdoje sulaikytas narkotikų platintojas: su juo įkliuvo ir kvaišalus įsigiję 2 vyrai.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
 Kazlų Rūdoje sulaikytas narkotikų platintojas: su juo įkliuvo ir kvaišalus įsigiję 2 vyrai.<br> Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2022, 4:08 PM

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, operacijos metu buvo sulaikytas ne tik narkotinių medžiagų platintojas, bet ir narkotines medžiagas įsigiję du vyriškiai.

Sulaikymo momentu narkotikų platintojas bei vienas iš asmenų, įsigijusių narkotines medžiagas, bandė sprukti nuo juos sulaikančių policijos pareigūnų, tačiau nesėkmingai.

Dėl įvykio Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.