Sostinės pareigūnams įkliuvo moteris su kontrabanda ir 2 narkotikų platintojai

Liepos 5 d. Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai Naujosios Vilnios seniūnijos teritorijoje išaiškino nelegalios prakybos alkoholio bei tabako gaminiais vietą.

 Sostinės pareigūnams įkliuvo moteris su kontrabanda ir 2 narkotikų platintojai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
 Sostinės pareigūnams įkliuvo moteris su kontrabanda ir 2 narkotikų platintojai.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-18 16:30

Kaip pranešime rašo Vilniaus apskritie VPK, iš nelegalios apyvartos išimta 15 l nedenatūruoto etilo alkoholio, 63 pakeliai kontrabandinių cigarečių bei galimai neteisėtai laikomas ginklas.

Įtariamoji moteris (gimusi 1962 m.) ankščiau yra ne kartą bausta už panašias veikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal baudžiamojo kodekso 201 str. (Neteisėtas naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimas, laikymas, gabenimas ar realizavimas).

Liepos 14 d. Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai Vilniaus autobusų stoties mikrorajone išaiškino ir sulaikė du vyrus (gimę 1978 m. ir 1975 m.) dėl narkotinių medžiagų platinimo bei įsigijimo.

Įvykio vietoje paimta 21 lankstinukas su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Abu asmenys nekartą už panašias veikas teisti.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal baudžiamojo kodekso 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis) ir 260 str. (Narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimas).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.