Vagių taikiniu Rokiškio rajone tapo šviesoforas ir kelio ženklai: pareigūnai kraipo galvą

„Negi vagys savo kieme ties kelią ir statys šviesoforą?“ – sužinoję apie Rokiškio rajone pavogtą šviesoforą galvą kraipė pareigūnai. Vagys pasidarbavo Keležerių kaime.

Vagių taikiniu Rokiškio rajone tapo šviesoforas ir kelio ženklai: pareigūnai kraipo galvą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vagių taikiniu Rokiškio rajone tapo šviesoforas ir kelio ženklai: pareigūnai kraipo galvą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 27, 2022, 8:47 AM

Vagišiai nugvelbė ne tik pastatomą šviesoforą, bet ir tris kelio ženklus, informuojančius apie atliekamus kelio remonto darbus.

Kaip sakė šiuo metu atostogaujantis bendrovės „Kelių priežiūra“ Rokiškio kelių tarnybos vadovas Laimis Magyla, vagystės pėdsakai buvo pastebėti po savaitgalio darbuotojams atvykus į darbo vietą.

Keležerius ir Aleksandravėlę jungiančiame kelyje planuojama asfaltuoti 4,5 kilometro atkarpą. Darbai vyksta dviejuose ruožuose. Remonto vietoje eismas neuždarytas, tačiau leidžiama važiuoti tik viena kelio puse. Tiek vienoje, tiek kitoje kelio pusėse pastatyti eismą reguliuojantys laikini šviesoforai. Šviesoforai veikia prijungti prie akumuliatorių, bet nusikaltėliai jų nepavogė. Patirtą nuostolį bendrovės atstovai įvertino 2,5 tūkst. eurų.

L.Magyla sakė sunkiai įsivaizduojantis, kur vagys galėtų panaudoti pavogtą šviesoforą. „Kelio ženklas – metalas, o kur reikėtų dėti šviesoforą, nežinau“, – sakė jis.

L.Magylos teigimu, iki šiol tokių vagysčių jų aptarnaujamoje teritorijoje – Rokiškio, Kupiškio ir Zarasų rajonuose – nepasitaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.