Pareigūnai aiškinasi, kas pasisavino kilniam tikslui suaukotus pinigus

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

 Pareigūnai aiškinasi, kas pasisavino kilniam tikslui suaukotus pinigus.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas.
 Pareigūnai aiškinasi, kas pasisavino kilniam tikslui suaukotus pinigus.<br> Kauno apskrities VPK nuotr./lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2022, 2:37 PM

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, liepos 15 d. apie 18 val. 50 min. Kaune, Savanorių prospekte, iš prekybos centro buvo pavogta aukų dėžutė.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 649 73 arba el. paštu goda.adomaityte@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.