Net vyrai retai vairuoja tiek prisigėrę – Šalčininkų r. beteisė vairuotoja įpūtė beveik 4 prom. Teisės vairuoti niekada neturėjo

Šalčininkų rajone sustabdyta vairuotoja į pareigūnų alkotesterį įpūtė tiek, kiek retas vyras įpūstų. Maža to, kad automobilį vairavo visiškai girta, moteris taip pat sėdo prie vairo neturėdama teisės vairuoti.

 Net vyrai retai vairuoja tiek prisigėrę – Šalčininkų r. beteisė vairuotoja įpūtė beveik 4 prom.<br> Lrytas.lt fotomontažas
 Net vyrai retai vairuoja tiek prisigėrę – Šalčininkų r. beteisė vairuotoja įpūtė beveik 4 prom.<br> Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-12 09:19, atnaujinta 2022-08-12 09:38

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, rugpjūčio 11 d. apie 14 val. 38 min. Poškonių seniūnijoje (Šalčininkų r.) moteris (gimusi 1980 m.), neturėdama teisės vairuoti transporto priemonę, vairavo automobilį „Volkswagen“ būdama girta (nustatytas 3,80 prom. girtumas).

Aiškėja, kad įtartinai važiuojantį automobilį „VW Passat“ Poškonių kaime, Centrinėje g., pastebėjo pasieniečiai, dirbę kartu su savanoriais. Kiek pasekę, VSAT pareigūnai automobilį sustabdė.

Pareigūnams iš karto kilo įtarimų, kad vairuotoja yra girta. Paprašyta papūsti į alkotesterį, moteris pirmu pūtimu pripūtė 3,82 prom., antru - 3,80 prom.

 Netrukus nustatyta ir tai, kad moteris neturi teisės vairuoti - niekada jos ir neturėjo. Vairavo ji vyriškiui (gim. 1970 m.) priklausantį automobilį, kuris po incidento užkeltas ant techninės pagalbos sunkvežimio ir išgabentas į saugomą aikštelę Vilniuje.

Apie girtą vairuotoją pasieniečiai informavo policijos pareigūnus. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dar vienas vairuotojas, į alkotesterį pripūtęs per 3 prom., ketvirtadienį sustabdytas Trakuose. Kaip praneša policija, rugpjūčio 11 d. apie 14 val. 34 min. Vytauto g., Trakuose, vyras (gim. 1974 m.) vairavo automobilį „Toyota“ būdamas girtas (nustatytas 3,32 prom. girtumas).

Ir šiuo atveju pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.