Vilniuje triukšminga grupelė pareigūnams nė neketino paklusti: tarp sulaikytųjų atsidūrė ir įkaušęs nepilnametis

Ketvirtadienio naktį Vilniuje pareigūnai bandė sutrandyti triukšmingą grupelę. Sulaikomi vyrai priešinosi pareigūnams ir ėmė jiems grasinti.

Vilniuje triukšminga grupelė pareigūnams nė neketino paklusti: tarp sulaikytųjų atsidūrė ir įkaušęs nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje triukšminga grupelė pareigūnams nė neketino paklusti: tarp sulaikytųjų atsidūrė ir įkaušęs nepilnametis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 26, 2022, 10:24 AM

Rugpjūčio 25 d. apie 23 val. 55 min. Vilniuje, Baltosios Vokės Sodų gatvėje, privačioje sodo teritorijoje, gyventojai iškvietė policijos pareigūnus dėl nakties metu garsiai klausomos muzikos bei keliamo triukšmo.

Į įvykio vietą atvykusius pareigūnus pasitiko agresyviai nusiteikęs vyras, kurį policininkai bandė sulaikyti.

Kaip informuoja policijos departamentas, sulaikomas vyras (gim. 1979 m.) nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų ir aktyviais veiksmais jiems priešinosi.

Pareigūnams vyriškį vedant į tarnybinį policijos automobilį, apie 10 asmenų grupė bandė sutrukdyti policininkams ir ėmė jiems grasinti.

Incidento metu nukentėjo pareigūnas.

Vienas iš pareigūnų, suteikus medicininę pagalbą, gydosi ambulatoriškai, kitas dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė.

Įkaušę įtariamieji vyrai (gimę 1986 m., 1979 m., 1974 m. ir 1985 m.) – uždaryti į areštinę. Blaivus 2003 m. gimęs vaikinas taip pat buvo sulaikytas.

Kartu tarp įtariamųjų atsidūrė ir nepilnametis, gimęs 2004 m.

Jis įpūtė 0,08 promiles.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.