Vilniaus Naujininkuose siautėjo plėšikai – du įtariamuosius policijai pavyko sulaikyti

Trečiadienį Vilniaus policija gavo du pranešimus apie įžūlius apiplėšimus Naujininkų rajone. Du įtariamuosius pareigūnams pavyko sučiupti.

Vilniaus Naujininkuose siautėjo plėšikai – du įtariamuosius policijai pavyko sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniaus Naujininkuose siautėjo plėšikai – du įtariamuosius policijai pavyko sulaikyti.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-10-20 08:52, atnaujinta 2022-10-20 08:57

Kaip pranešė Policijos departamentas, spalio 19 d. apie 15 val. į Vilniaus apskrities VPK kreipėsi moteris (gimusi 1956 m.), kuri pareiškė, kad spalio 17 d. apie 6 val. 20 min. Vilniuje, Dariaus ir Girėno – Dzūkų g., lipant laiptais, ją užpuolė ir sumušė trys jaunuoliai bei pagrobė 50 eurų.

Materialinis nuostolis – 50 eurų.

Dėl plėšimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 19 d. apie 19 val. 15 min. Vilniuje, Dzūkų g., keturi jaunuoliai užpuolė ir sumušė moterį (gimusi 1962 m.) bei grasindami reikalavo pinigų.

Nukentėjusioji, suteikus medicinos pagalbą, gydoma ambulatoriškai.

Policija praneša, kad du įtariamuosius pavyko sulaikyti. Jaunuolis (gim. 2004 m.) ir nepilnametis (gim. 2007 m.) uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo apiplėšti.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas apiplėšė įsibrovęs į patalpą arba panaudojęs nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, baudžiamas laisvės atėmimu iki septynerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.